Lyssa Faizureen follow Blog HBJ

Nisha | 06:45:00 | 15Comments |

Assalammualaikum guys! Okay, okay! first of all, AAAAAAAAAA!! LYSSA FAIZUREEN  DAH FOLLOW AKU WOIIIIIII OH MAI GAWD ASDFGHJKL *fangirling (๑˃ᴗ˂)ﻭ*

Pertama, Nisha dapat notice di Shoutbox...

Then....

I was like...

Wait! What's happening???

Nak dekat beberapa minit barulah Nisha TERSEDAR yang one of the top famous bloggers in Malaysia is now FOLLOWING HBJ! ∑(O_O;)


Perasaan dia memang tak boleh nak diungkapkan dalam perkataan! OMYGOD OMYGOD je lah yang terkeluar dari mulut time tu haha. Actually, ni berlaku semalam. Tapi semalam Nisha agak penat tu sebab tunda post pada hari ni. Tadi exam maths macam apa ja soalan dia. (; ̄Д ̄) Maths memang geng dengan Sejarah eh? :v Time dua subjek tu je mesti *hampir* satu kelas tidur. But hey! I wasnt like my classmates! Sorry sikit ehh Nisha team yang mengelamun bila tak dapat jawab B) // err bukan sama je ke tu? // Ah, what ever! ==''

Mari Nisha cerita apa sebenarnya yang berlaku. Pertama, Nisha join satu segmen ni. Segmen >NI< kena cerita pasal benda yang gempak pernah berlaku dalam kehidupan kita. So, Nisha pun join and ceritalah cerita hantu. Dahtu, ingat nak share dekat my fav blogger, Capital L ヽ(・∀・)ノ♡. Nisha tinggalkan jejak dekat shoutout box kata,

Kak Lyssa, jemput baca my new entry pasal cerita seram! Tu pun kalau berani laa hehe :P
(something like this)

Tiba-tiba dalam beberapa jam/minit kemudian dapat notice dekat Cbox from LYSSA. Hamek kau mana tak gelabah. Dia siap kata "follow here" lagi! Time tu dah macam..

KEJAP. Kak Lyssa dah follow blog aku?! Maknanya aku pun kategori femes macam dia lah kan?? *mata bersinar-sinar macam dalam anime  (☆▽☆)*

Okey Nisha, please stop merapu. Maaf tau korang. Sekarang memang tengah excited menaip (≧▽≦) Tu sebab banyak merapu huhu. Jadi, Nisha nak ucapkan terima kasih dekat Kak Lyssa yang manis kerana sudi datang ke blog kelabu laut HBJ ni. hihi  Tak sangka gila yang Kak Lyssa baca mesej Nisha tu , serious touching (つω`*) Thanks again tauu~ cayang kak Lyssa ketat-ketat! mwah3 .


So, lepas sahaja dapat special follow from my lovely blogger ...(ღ˘⌣˘ღ)♡ Nisha terus excited balik nak jadi blogger yang aktif macam dulu. Bukannya apa. Dulu time mula-mula blogging ja aktif. Lama-lama tu busy dengan sekolah. Tambah lagi Nisha ni aktif dekat instagram KPOP Nisha. Haaa memang jarang bebenor ler nak online. Nak dekat 2 tahun juga rasanya tak update.

Update pun dalam beberapa entri sahaja. Tapi takpalah kan.. Kak Lyssa dulu pun macam tu juga. Pernah hiatus. kan, kan? (´ ω `♡) Nisha harap sangat dapat post setiap hari. Kalau tak pun, satu post seminggu. Trial SPM pun dah nak dekat  ni adehh. Doa-doa kan Nisha tauu (╥ω╥) Hopefully, Nisha dapat imbangkan masa dengan blogging dan belajar. (ノ_;)


Baiklah, itu sahaja. Terima kasih kerana sudi membaca ヽ(*・ω・)ノ and Jinjia Kamsahamnida to Kak Lyssa  (*¯ ³¯*)♡ hihi ~~♡

Sincerely,
Nisha

P.s. maaf kalau ada typo di mana-mana. Nanti Nisha betulkan tauu CX

15 comments:

Syah BaNu said...

hehe tahniah :)

Zafirah Nazri said...

wahhhh , hebat nihh . bukan senang orang hebat nak follow blog kita kan . apa pun tahniah naahhh!

Aiman said...

follower 50k. dah boleh full time blogger tu. btw tahniah

PeRdU cINta said...

Alhamdulillah tahniah..jaga silaturahim baik-baik :)

Nisha said...

@Syah BaNu Terima kasih ♡♡♡

Nisha said...

@Zafirah Nazri Kann ;-; speechless kut huhu and thank you! ♡♡♡

Nisha said...

@Aiman Betul2. Terima kasih ^^ ! ♡♡♡

Nisha said...

@PeRdU cINta Alhamdulillah ♡ InshaAllah, I will try my best! ^_^♡♡

Mellya Musa said...

wah tahniah awak! jealous itew heheh

Nisha said...

@Mellya Musa Hehe terima kasih awak.♡♡♡ Aip!! tak mo jeles2 X)

Lyssa Faizureen said...

Wahhhh !! OMG !! OMG !!

kak lyssa pulak nak terkejut beruk sebab ada yang sudi buat entri pasal kak lyssa nih . cehh . malu laaa aiiii >.<

Apa-apa pun terima kasih tau... akak follow blog awak sebab tengok awak memang ada bakat menulis.. entri semua macam kelakor2 je baca .. hik hik.

Jangan pernah ada perasaan putus asa dalam dunia blogging ni tau. Rajin2 balik taip entri tu. Seminggu 1 post pun dah ok dah tu memandangkan Nisha tengah busy dengan exam kan ....

Apa-apa pun good luck untuk exam nanti ye !

Chaiyok2 !! <3 love you ~

Nisha said...

@Lyssa Faizureen hihi sama2 kak Lyssa! Wah really? Kiranya boleh masuk MLM lah tahun dpn ? XP Baik Kak Lyssa, thank you so much sebab beri semangat! ^^ Aah, betul tu huhu T3T Terima kasih Kak Lyssa!! Love you more ^3^

Lyssa Faizureen said...

@Nisha

hee, sama-sama ^_^

Shafyqah Azry said...

wah bestnya kak lyssa follow awak :D

Syara Nur Qistina said...

Congrats! :) awakkkk hahaha keep it up post entry bermanfaat untuk readers! :D

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.